Оберіть мову: Eng
Позняки
м. Київ, ТЦ "Паралель" вул. Мишуги 6, мінус перший поверх

+38 098 924 39 30
+38 095 327 50 50
+38 044 206 95 84

Графік роботи:

Пн.-Пт. 09:00-19:00
Сб.-Вс. 09:00-14:00

Замовити дзвінок

График работы:

График работы:

Пн.-Пт. 09:00-19:00
Сб.-Вс. 09:00-19:00

Заказать звонок

График работы:

Master Spin

Неправильна постава, болі в попереку і хребті – це проблеми, з якими стикається величезна кількість людей щодня. Сучасний спосіб життя змушує нас багато часу проводити в сидячому положенні, що не може не позначитися на стані хребта, так і на стані всього організму.

Master Spin — це профілактор-масажер, який допомагає підтримувати спину в правильному (вигнутому) положенні. Таке становище дуже важливо для збереження здоров’я хребта та профілактики його захворювань.

455445

Профілактор нормалізує діяльність хребта, помітно покращує кровообіг і життєдіяльність внутрішніх органів і систем. Майстер Спін допомагає поліпшити роботу хребта і зняти напругу в м’язах, поліпшити обмін речовин. До того ж, Master Spin сприяє поліпшенню анатомічно правильного положення міжхребцевих дисків.

Показання:

  • Тривалі навантаження на хребет;
  • болю різного походження (радикуліт, остеохондроз, артіріт, артроз);
  • попередження захворювань хребта і неврологічних проявів,
  • порушення постави різних стадій.

Протипоказання

Певні стани можуть бути протипоказанням для використання Master Spin, таких як: спондильоз, деякі патологічні форми кіфозу, остеопороз, важкі форми артриту, спондилолістез, ураження хребта, грижі Шморля в стадії загострення, пухлини і переломи, відкрита форма кровотеч, онко захворювання, туберкульоз.

Як застосовувати Master Spin.

В положенні сидячи

Де б ви не сиділи: за робочим столом, за партою, на дивані або в кріслі, під час подорожі в автомобілі ― це прекрасна можливість застосувати профілактор «Майстер Спін». За допомогою Master Spin Ви можете зафіксувати спину, він допоможе вам відчувати себе комфортно, підтримуючи ваш хребет у правильному анатомічному положенні, коли ви сидите.

В положенні лежачи

Досить встановити Master Spin на неслизьке рівну поверхню і лягти на нього, і ви зможете зняти напругу м’язів хребта, допомогти їм відновитися і швидко отримати бажаний ефект. Горизонтальне положення зручне для проведення профілактичних вправ, а також лікувальних вправ для хребта.

Регулярні заняття на Master Spin роблять м’язи спини гнучкими. Заняття на профілакторі Master Spin допомагають м’язам спини розслаблятися і в той же час зміцнюють їх.